Design tijdschrift
Design tijdschrift
Rocker And Slide

2-in-1 Slide to Rocker

Rocker And Slide De 2-in-1 Slide to Rocker kan gemakkelijk van rocker naar slide worden omgezet om twee leuke manieren van spelen te bieden. In de schuifmodus zijn er getextureerde treden en stevige handvatten, samen met een zacht aflopende 32 "(81 cm) glijbaan voor beginners; in de rocker-modus zorgen een extra brede basis en stevige handgrepen voor veiligheid tijdens het schommelen. Dit product is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Afmetingen: Glijbaan: 33,3 "D x 19,7" B x 20,4 "H (85D x 50B x 52H cm) Rocker: 32" D x 19,7 "B x 20,4" H (81D x 50B x 52H cm) Geschikt voor 1,5 tot 3 jaar oud.

Naam van het project : 2-in-1 Slide to Rocker, Naam van de ontwerper : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Naam van de cliƫnt : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Rocker And Slide

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.