Design tijdschrift
Design tijdschrift
Clamshell Notebook Voor Het Onderwijs

Pupil 107

Clamshell Notebook Voor Het Onderwijs Leerling 107: Een volgende stap in het toekomstige onderwijs. Inspirerende kennis was nog nooit zo eenvoudig. Leerling 107 verkent een enorme wereld van nieuwe leermogelijkheden. Pupil 107 combineert een geavanceerd ontwerp met HD-standaarden met vloeiende prestaties van Windows 8 en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de onderwijsbehoeften van studenten over de hele wereld. Welkom op het hoogste niveau van kwaliteitsonderwijs.

Naam van het project : Pupil 107, Naam van de ontwerper : Jp Inspiring Knowledge, Naam van de cliƫnt : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Clamshell Notebook Voor Het Onderwijs

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.