Design tijdschrift
Design tijdschrift
Krukken

Musketeers

Krukken Gemakkelijk. Elegant. Functioneel. De Musketeers zijn driepotige krukken gemaakt van gepoedercoat metaal, in vorm gebogen met lasergesneden houten poten. Het is geometrisch bewezen dat een driepotige basis eigenlijk stabieler is en de minste kans op wiebelen heeft dan vier. Met zijn uitstekende balans en functionaliteit, maakt de elegantie van de Musketeers in zijn modernistische look het het perfecte stuk voor in uw kamer. Meer informatie: www.rachelledagnalan.com

Naam van het project : Musketeers, Naam van de ontwerper : Rachelle Dag├▒alan, Naam van de cli├źnt : Rachelle Marie Dag├▒alan (rmd*).

Musketeers Krukken

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.