Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoffer En Blik

Ropo

Stoffer En Blik Ropo is een zelfbalancerend concept voor stoffer en blik, dat nooit op de grond valt. Dankzij het kleine gewicht van de watertank in het onderste compartiment van de stoffer houdt Ropo zichzelf natuurlijk in balans. Na het stof gemakkelijk te hebben weggeveegd met behulp van de rechte lip van de stoffer, kunnen gebruikers de bezem en de stoffer in elkaar klikken en als een enkele eenheid opbergen zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze ooit vallen. De moderne organische vorm is bedoeld om eenvoud te brengen in de binnenruimtes en de rocking weeble wobble-functie is bedoeld om de gebruikers te vermaken tijdens het schoonmaken van de vloer.

Naam van het project : Ropo, Naam van de ontwerper : Berk Ilhan, Naam van de cliënt : .

Ropo Stoffer En Blik

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.