Design tijdschrift
Design tijdschrift
Waspaneelinterface

Project Halo

Waspaneelinterface Dit is een gloednieuw interfaceconcept voor wasmachines. Je zult het op dit touchscreen veel gemakkelijker vinden om te gebruiken dan veel knoppen of een groot wiel. Het zal u ertoe brengen om stap voor stap te selecteren, maar u niet zoveel aan het denken zetten. We willen dat het een andere kleurvisualisatie weergeeft wanneer u een ander stof- en cyclustype selecteert, dus het kan nu een cool iets voor uw huis zijn. Uw telefoon wordt een afstandsbediening, u krijgt een melding en rapporteert erover en stuurt via internet een commando naar uw wasmachine.

Naam van het project : Project Halo, Naam van de ontwerper : Juan Yi Zhang, Naam van de cliënt : eico design.

Project Halo Waspaneelinterface

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.