Design tijdschrift
Design tijdschrift
Broche

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broche Karakter en externe vorm van een onderwerp maken het mogelijk om een nieuw ontwerp van een ornament te veranderen. In de levendige natuur verandert de ene periode in de andere. De lente volgt op de winter en de ochtend komt na de avond. Ook de kleuren veranderen evenals de sfeer. Dit principe van vervanging, afwisseling van de beelden komt naar voren in de versieringen van de «Asia Metamorphosis», de collectie waarin twee verschillende toestanden, twee ongedwongen beelden weerspiegeld worden in één object. Beweegbare elementen van de constructie maken het mogelijk om het karakter en het uiterlijk van het ornament te veranderen.

Naam van het project : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Naam van de ontwerper : Victor A. Syrnev, Naam van de cliënt : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Broche

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.