Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

sa.de01

Lamp Sarah Dehandschutter creëert organische vormen die nauwelijks op papier hadden kunnen worden ontworpen, omdat ze rechtstreeks voortvloeien uit de eigenschappen van het materiaal. Doek over een gebogen staaf gespannen resulteert in een natuurlijke en elegante kelkvorm. Vanwege zijn assymetrische vorm lijkt het vanuit elk gezichtspunt anders, wat duidt op voortdurende beweging. De kelk is gereproduceerd in een mal, in versterkt gips. Het licht wordt weerkaatst door het ondoorzichtige witte binnenoppervlak en creëert een prikkelend clair-obscur, dat de zeer vloeiende vorm accentueert. De lamp is opgehangen aan een metalen staaf die de vorm in balans houdt

Naam van het project : sa.de01, Naam van de ontwerper : Sarah Dehandschutter, Naam van de cliënt : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Lamp

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.