Design tijdschrift
Design tijdschrift
Shisha, Hookah, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Hookah, Nargile Elegante organische lijnen zijn geïnspireerd op het onderwaterleven in de zee. Een shisha-pijp als een mysterieus dier dat bij elke inademing tot leven komt. Mijn idee van design was om alle interessante processen die plaatsvinden in de pijp bloot te leggen, zoals borrelen, rookstroom, fruitmozaïek en het spel van licht. Ik heb dit bereikt door de glasverhouding te maximaliseren en voornamelijk door het functionele gebied op ooghoogte te brengen, in plaats van traditionele shisha-pijpen waar het bijna verborgen is op de grond. Het gebruik van echte stukjes fruit in het glazen corpus voor cocktails verbetert de ervaring naar een nieuw niveau.

Naam van het project : Meduse Pipes, Naam van de ontwerper : Jakub Lanca, Naam van de cliënt : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Hookah, Nargile

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.