Design tijdschrift
Design tijdschrift
Aanpasbare Alles-In-Één Pc

BENT

Aanpasbare Alles-In-Één Pc Ontworpen met het principe van massa-aanpassing, om beter te voldoen aan de behoeften van gebruikers binnen de beperkingen van massaproductie. De belangrijkste uitdaging in dit project was om een ontwerp uit te brengen dat aan de verschillende behoeften van vier gebruikersgroepen zou voldoen binnen de beperkingen van de massaproductie. Drie belangrijke aanpassingsitems zijn gedefinieerd en gebruikt om het product voor deze gebruikersgroepen te differentiëren: 1. scherm delen 2 . scherm hoogte aanpassing 3. toetsenbord-rekenmachine combinatie. een aanpasbare secundaire scherm module is bevestigd als een oplossing en een unieke aanpasbare toetsenbord-rekenmachine combinatie is prop

Naam van het project : BENT, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliënt : Vestel Electronics Co..

BENT Aanpasbare Alles-In-Één Pc

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.