Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led Tv

XX250

Led Tv Vestel-tv-serie van Vestel die is gepositioneerd in een zeer hoog segment van consumentenelektronica. Aluminium omlijsting houdt het scherm vast als een bijna onzichtbaar dun frame. Glanzend dun frame geeft het product zijn exclusieve imago in de oververzadigde markt. Het scherm onderscheidt zich drastisch van normale LED-tv's met zijn holistisch glanzend schermoppervlak dat in het dunne metalen frame is geplaatst. Het glanzende aluminium gedeelte onder het scherm creƫert een aantrekkingspunt door de tv van de tafelstandaard te scheiden.

Naam van het project : XX250, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliƫnt : Vestel Electronics Co..

XX250 Led Tv

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.