Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led Tv

XX250

Led Tv Vestel-tv-serie van Vestel die is gepositioneerd in een zeer hoog segment van consumentenelektronica. Aluminium omlijsting houdt het scherm vast als een bijna onzichtbaar dun frame. Glanzend dun frame geeft het product zijn exclusieve imago in de oververzadigde markt. Het scherm onderscheidt zich drastisch van normale LED-tv's met zijn holistisch glanzend schermoppervlak dat in het dunne metalen frame is geplaatst. Het glanzende aluminium gedeelte onder het scherm creƫert een aantrekkingspunt door de tv van de tafelstandaard te scheiden.

Naam van het project : XX250, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliƫnt : Vestel Electronics Co..

XX250 Led Tv

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieƫn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.