Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led-Televisie

XX265

Led-Televisie Het ontwerp van de plastic kast onderscheidt zich van conventionele modellen met een algehele textuur en een glanzend oppervlak links onder het scherm voor logo en visuele illusie. Afhankelijk van de BMS-productiemethode is het model zeer kosteneffectief, terwijl het toch gevoel voor ontwerp heeft. Het ontwerp van de tafelbladstandaard heeft een continue vorm die van de achterkant naar het publiek stroomt door de chromen effectbalk. Dus zowel het ontwerp van de kast als het ontwerp van de standaard vullen elkaar aan.

Naam van het project : XX265, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cli├źnt : Vestel Electronics Co..

XX265 Led-Televisie

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.