Design tijdschrift
Design tijdschrift
Afstandsbediening

STILETTO

Afstandsbediening RC Stiletto is een afstandsbediening die werkt met behulp van gyrosensoren. De designmaatjes met de elegante details van nieuwe high-end tv's. De slanke vorm van Stiletto lijkt op een magische stok. De details, zoals de onderkant met een soft-touch coating en de gebogen vorm, zorgt voor een comfortabele grip voor de gebruiker. Het cosmetische gedeelte bovenaan in het midden van de afstandsbediening verzamelt de knoppen en creëert een focuspunt voor de gebruiker.Het creëert ook een aanpassingsveld. Hun omslag geeft feedback over de rotatie.

Naam van het project : STILETTO, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliënt : Vestel Electronics Co..

STILETTO Afstandsbediening

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.