Design tijdschrift
Design tijdschrift
Digitaal Video-Uitzendapparaat

Tria Set Top Box

Digitaal Video-Uitzendapparaat Tria is een van de nieuwste Smart Set Top Box van Vestel die digitale uitzendtechnologie biedt aan tv-gebruikers. Het belangrijkste karakter van Tria is "verborgen ventilatie". Verborgen ventilatie maakt het mogelijk om unieke en eenvoudige ontwerpen te creëren. Binnenin de plastic hoes bevindt zich echter een metalen behuizing die wordt gebruikt om oververhitting van het product te voorkomen. Andere technische kenmerken van de doos zijn; het biedt volledige technologische functies zoals het afspelen van verschillende media (muziek, video, foto) via internet en persoonlijke mediaopslag. Het besturingssysteem van Tria is het Android V4.2 Jelly Bean-systeem.

Naam van het project : Tria Set Top Box, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliënt : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Digitaal Video-Uitzendapparaat

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.