Design tijdschrift
Design tijdschrift
Drink koffie en Schotel

LOA Coffee Cup

Drink koffie en Schotel Het drinken van koffie markeert het begin van de dag, is het voorwendsel voor vergaderingen en definieert het einde van de lunch, niet te vergeten dat voor sommige staat voor het begin van de verlengde openingstijden van werk en studie. Wonen, werken en entertainment zijn de ruimtes en activiteiten die verbonden zijn met de handeling van het drinken van koffie. Dit is de reden waarom het ontwerp van de beker is een doorlopend vlak van plan om de techniek van "origami" als morfologische uitdrukking aannemen.

Naam van het project : LOA Coffee Cup, Naam van de ontwerper : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Naam van de cliënt : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Drink koffie en Schotel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.