Design tijdschrift
Design tijdschrift
Drink koffie en Schotel

LOA Coffee Cup

Drink koffie en Schotel Het drinken van koffie markeert het begin van de dag, is het voorwendsel voor vergaderingen en definieert het einde van de lunch, niet te vergeten dat voor sommige staat voor het begin van de verlengde openingstijden van werk en studie. Wonen, werken en entertainment zijn de ruimtes en activiteiten die verbonden zijn met de handeling van het drinken van koffie. Dit is de reden waarom het ontwerp van de beker is een doorlopend vlak van plan om de techniek van "origami" als morfologische uitdrukking aannemen.

Naam van het project : LOA Coffee Cup, Naam van de ontwerper : JOSUƉ RIVERA GANDƍA, Naam van de cliĆ«nt : JosuĆ© Rivera GandĆ®a.

LOA Coffee Cup Drink koffie en Schotel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.