Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctioneel Meubilair

Screw Chair

Multifunctioneel Meubilair In het gewaagde leven van tegenwoordig staan de middenklasse en het lage-inkomensgedeelte van de samenleving onder de meest economische druk en zijn daarom meer geïnteresseerd in eenvoudige, goedkope en gebruikte meubels dan in de elegante ontwerpen. Meer dan de meeste meubeleenheden zijn gemaakt voor een toepassingen die de behoefte aan een meervoudig product vergroten. Het belangrijkste gebruik van dit ontwerp is een stoel. Door verplaatsing van delen van stoel die met schroeven verbonden waren, zouden de andere toepassingen zoals tafel en plank we kunnen hebben. Bovendien kunnen de onderdelen van de stoel zich verzamelen in de doos die het belangrijkste onderdeel van dit ontwerp is.

Naam van het project : Screw Chair, Naam van de ontwerper : Arash Shojaei, Naam van de cliënt : Arshida.

Screw Chair Multifunctioneel Meubilair

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.