Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ring

The Empress

Ring Fantastische schoonheidssteen - pyroop - de essentie ervan brengt de grootsheid en plechtigheid. Dat is de schoonheid en het unieke karakter van de steen die het beeld identificeerde, dat bedoeld is voor toekomstige decoratie. Er was behoefte aan een uniek frame voor steen, dat hem de lucht in zou dragen. De steen werd over het metalen heen getrokken. Deze formule sensuele passie en aantrekkingskracht. Het was belangrijk om het klassieke concept te behouden en de moderne perceptie van sieraden te ondersteunen.

Naam van het project : The Empress, Naam van de ontwerper : Victor A. Syrnev, Naam van de cliënt : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Ring

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.