Design tijdschrift
Design tijdschrift
Thuis Bureaumeubilair

Marken Desk

Thuis Bureaumeubilair Het visueel lichtgewicht gevoel van dit elegante en toch sterke bureau brengt ons terug naar de Scandinavische designschool. De onhandige vorm van de benen, de manier waarop ze naar voren leunen, bijna als een vorstelijk groetgebaar, doet ons denken aan de silouette van een nobele man met zijn hoed af die een dame begroet. De balie verwelkomt ons om er gebruik van te maken. De vorm van de laden, als afzonderlijke ledematen van het bureau, met hun hangende gevoel en een gepersonifieerde blik aan de voorkant, scant de kamer als waakzame ogen.

Naam van het project : Marken Desk, Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cliƫnt : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Thuis Bureaumeubilair

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.