Design tijdschrift
Design tijdschrift
Broche

The Sunshine

Broche Kenmerkend voor deze sieraden is dat hier een grote stenen complexe vorm is gebruikt die is ingesteld op een onzichtbaar (lucht) frame. De weergave Sieradenontwerp opent alleen stenen die de montagetechnologie verbergen. De steen zelf wordt vastgehouden door twee onopvallende armaturen en een dunne plaat bezaaid met diamanten. Deze plaat is de basis van alle ondersteunende structuurbroches. Het bevat en de tweede steen. De hele compositie is mogelijk gemaakt na de uitgebreide hoofdslijpsteen.

Naam van het project : The Sunshine, Naam van de ontwerper : Victor A. Syrnev, Naam van de cliënt : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Sunshine Broche

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.