Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bijzettafel

una

Bijzettafel naadloze integratie is de essentie van de una-tafel. drie esdoornvormen komen samen om een oppervlak van gehard glas te ondersteunen. het product van intensief nadenken over materialen en hun mogelijkheden, stevig maar toch luchtig van uiterlijk en ongelooflijk lichtgewicht, una komt naar voren als de belichaming van balans en gratie.

Naam van het project : una, Naam van de ontwerper : Conor McDonald, Naam van de cliƫnt : conor mcdonald creative.

una Bijzettafel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.