Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorgebouw

FLOW LINE

Kantoorgebouw De ruimte op het terrein is onregelmatig en krom vanwege de buitenmuur van het gebouw. Vandaar dat de ontwerper in dit geval het concept van stroomlijnen toepast in de hoop een gevoel van stroom te creƫren en uiteindelijk omgezet in vloeiende lijnen. Eerst hebben we de buitenmuur naast de openbare gang gesloopt en drie functiegebieden toegepast. We hebben een stroomlijn gebruikt om de drie gebieden te laten circuleren en de stroomlijn is tevens de ingang naar buiten. Het bedrijf is verdeeld in vijf afdelingen en we gebruiken vijf lijnen om ze te vertegenwoordigen.

Naam van het project : FLOW LINE, Naam van de ontwerper : Kris Lin, Naam van de cliƫnt : .

FLOW LINE Kantoorgebouw

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.