Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorgebouw

FLOW LINE

Kantoorgebouw De ruimte op het terrein is onregelmatig en krom vanwege de buitenmuur van het gebouw. Vandaar dat de ontwerper in dit geval het concept van stroomlijnen toepast in de hoop een gevoel van stroom te creëren en uiteindelijk omgezet in vloeiende lijnen. Eerst hebben we de buitenmuur naast de openbare gang gesloopt en drie functiegebieden toegepast. We hebben een stroomlijn gebruikt om de drie gebieden te laten circuleren en de stroomlijn is tevens de ingang naar buiten. Het bedrijf is verdeeld in vijf afdelingen en we gebruiken vijf lijnen om ze te vertegenwoordigen.

Naam van het project : FLOW LINE, Naam van de ontwerper : Kris Lin, Naam van de cliënt : .

FLOW LINE Kantoorgebouw

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.