Design tijdschrift
Design tijdschrift
Merkidentiteit

PetitAna

Merkidentiteit PetitAna - Handgemaakte spullen voor een chique baby, is een merk van verschillende spullen voor baby's (kleding, accessoires, meubels, accessoires voor de kinderkamer, speelgoed). De merknaam is geïnspireerd op de combinatie van de korte vorm van de ontwerpersnaam Anastasia en het Franse woord "Petit", dat baby, kind, kind betekent. De handgeschreven naam benadrukt het feit dat de producten met de hand worden gemaakt. Het kleurenpalet en de gracieuze grafische elementen weerspiegelen een verfijnde ontwerpbenadering bij het maken van dingen van dit merk.

Naam van het project : PetitAna, Naam van de ontwerper : Anastasia Smyslova, Naam van de cli├źnt : AnaStasia art&design.

PetitAna Merkidentiteit

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.