Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkoopcentrum Voor Onroerend Goed

MIX C SALES CENTRE

Verkoopcentrum Voor Onroerend Goed Het is een verkoopcentrum voor onroerend goed. De oorspronkelijke architectonische vorm is een vierkante glazen doos. Het algehele interieurontwerp is te zien vanaf de buitenkant van het gebouw en het interieurontwerp wordt volledig weerspiegeld door de hoogte van het gebouw. Er zijn vier functiegebieden, multimedia-weergavegebied, model-weergavegebied, onderhandelingsbankgebied en materiaalweergavegebied. De vier functiegebieden zien er verspreid en geïsoleerd uit. Dus hebben we een lint aangebracht om de hele ruimte met elkaar te verbinden om zo twee ontwerpconcepten te bereiken: 1. verbinden van de functiegebieden 2. Vorming van gebouwgevels.

Naam van het project : MIX C SALES CENTRE, Naam van de ontwerper : Kris Lin, Naam van de cli├źnt : .

MIX C SALES CENTRE Verkoopcentrum Voor Onroerend Goed

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.