Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkoopcentrum Voor Onroerend Goed

MIX C SALES CENTRE

Verkoopcentrum Voor Onroerend Goed Het is een verkoopcentrum voor onroerend goed. De oorspronkelijke architectonische vorm is een vierkante glazen doos. Het algehele interieurontwerp is te zien vanaf de buitenkant van het gebouw en het interieurontwerp wordt volledig weerspiegeld door de hoogte van het gebouw. Er zijn vier functiegebieden, multimedia-weergavegebied, model-weergavegebied, onderhandelingsbankgebied en materiaalweergavegebied. De vier functiegebieden zien er verspreid en geïsoleerd uit. Dus hebben we een lint aangebracht om de hele ruimte met elkaar te verbinden om zo twee ontwerpconcepten te bereiken: 1. verbinden van de functiegebieden 2. Vorming van gebouwgevels.

Naam van het project : MIX C SALES CENTRE, Naam van de ontwerper : Kris Lin, Naam van de cliënt : .

MIX C SALES CENTRE Verkoopcentrum Voor Onroerend Goed

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.