Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ontwerp / Verkoop Expositie

dieForm

Ontwerp / Verkoop Expositie Het is zowel het ontwerp als het nieuwe operationele concept die de "dieForm" -tentoonstelling zo innovatief maken. Alle producten van de virtuele showroom zijn fysiek te zien. Bezoekers worden niet afgeleid van het product door advertenties of verkopers. Aanvullende informatie over elk product vindt u op multimediadisplays of via QR-code in de virtuele showroom (app en website), waar de producten ook ter plaatse te bestellen zijn. Het concept maakt het mogelijk om een opwindend assortiment producten te laten zien, waarbij het product wordt benadrukt in plaats van het merk.

Naam van het project : dieForm, Naam van de ontwerper : Gessaga Hindermann GmbH, Naam van de cli├źnt : Stilhaus G, R├Âssliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Ontwerp / Verkoop Expositie

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.