Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

Man Hing Bistro

Restaurant Man Hing Bistro, waar het Hong Kong-theerestaurantmenu wordt geserveerd, is een informele eetgelegenheid in het gebied van Nan Shan, Shenzhen. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping en is via een trap verbonden met de entree op de begane grond. Geïnspireerd door de hoekigheid van de lay-out, spelen we met verschillende strepen en componeren we deze in enkele driehoekige patronen die onderscheidend zijn in het restaurant. Omringd door melkachtig bruine stoelen en houten / zwarte spiegelafwerkingen, zijn de aluminium strepen die zich langs de trap naar de kassa wikkelen absoluut een in het oog springende plek.

Naam van het project : Man Hing Bistro , Naam van de ontwerper : Chi Ling Leung, Naam van de cliënt : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restaurant

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.