Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wastafel

Angle

Wastafel Er zijn veel wastafels met een uitstekend ontwerp in de wereld. Maar we bieden aan om dit ding vanuit een nieuwe invalshoek te bekijken. We willen de kans geven om te genieten van het proces van het gebruik van de gootsteen en zo noodzakelijke maar niet-esthetische details verbergen als afvoergat. De "Hoek" is het laconieke ontwerp, waarin alle details zijn doordacht voor comfortabel gebruik en reinigingssysteem. Tijdens het gebruik zie je het afvoergat niet, alles ziet eruit alsof het water gewoon verdwijnt. Dit effect, geassocieerd met een optische illusie, wordt bereikt door een speciale locatie van de gootsteenoppervlakken.

Naam van het project : Angle, Naam van de ontwerper : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Naam van de cliënt : ARCHITIME design group.

Angle Wastafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.