Design tijdschrift
Design tijdschrift
Urban Bench

Eternity

Urban Bench Een tweezitsbank gemaakt van vloeibare steen. Twee robuuste units zorgen voor een comfortabele en omhelzende zitervaring en zorgen tegelijkertijd voor de stabiliteit van het systeem. De uiteinden van de bank zijn zo geplaatst dat ze de minste beweging neutraliseren. Het is een bank die de bestaande infrastructuur van een stedelijke omgeving respecteert. Eenvoudige installatie ter plaatse wordt geïntroduceerd. Verankeringspunten niet meer, gewoon neerzetten en vergeten. Pas op, Eighternity is nabij. O ja.

Naam van het project : Eternity, Naam van de ontwerper : George Drakakis, Naam van de cliënt : Escofet.

Eternity Urban Bench

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.