Design tijdschrift
Design tijdschrift
Elektrische Zaag

Rotation Saw

Elektrische Zaag Een elektrische kettingzaag met een draaiende handgreep. Deze ketting heeft een handvat dat 360 ┬░ draait en stopt onder vooraf gedefinieerde hoeken. Over het algemeen snijden mensen bomen horizontaal of verticaal door hun zagen in een bepaalde hoek te draaien of hun lichaamsdelen te leunen of te kantelen. Helaas glijdt de zaag vaak uit de greep van de gebruiker of moet de gebruiker in een ongemakkelijke positie werken, wat letsel kan veroorzaken. Om dergelijke nadelen te compenseren, is de voorgestelde zaag voorzien van een draaibare handgreep, zodat de gebruiker de snijhoeken kan aanpassen.

Naam van het project : Rotation Saw, Naam van de ontwerper : Hoyoung Lee, Naam van de cli├źnt : DESIGNSORI.

Rotation Saw Elektrische Zaag

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.