Design tijdschrift
Design tijdschrift
Golfclub Lounge

Birdie's Lounge

Golfclub Lounge De lounge voor een golfclub moest binnen 6 weken worden ontworpen en gebouwd, op tijd voor de openingsdag. Het moest ook mooi zijn, functioneel als lounge en geschikt voor incidentele prijsuitreikingen voor golfwedstrijden en andere kleinere evenementen. Voor een 3-zijdige glazen doos in het midden van een golfbaan brengt deze aanpak de greens, de lucht en een beetje golf in de bar, in de kleuren van de meubels en de reflecties van de baan in de mozaĆÆek spiegel achterbalk. Het uitzicht naar buiten maakt in hoge mate deel uit van het interieurontwerp en de beleving.

Naam van het project : Birdie's Lounge, Naam van de ontwerper : Mario J Lotti, Naam van de cliƫnt : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Golfclub Lounge

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.