Design tijdschrift
Design tijdschrift
Schommelstoel

xifix2base rocking-chair-one

Schommelstoel Het ontwerp van de schommelstoel is gebaseerd op het vereiste minimum aan fysica en materiaal - gerealiseerd door één eindeloze buis. De stabiliteit wordt bereikt door de lusvorm. Er zijn geen verdere constructies en verbindingen nodig. De stoel heeft geen hoeken, alleen rondingen - harmonieuze rondingen. Het is een slanke en gezellige schommelstoel - zonder versieringen en extra constructies. Hij is bedoeld voor ontspannende ruimtes zoals woonkamers. De geminimaliseerde constructie van één buis is direct zichtbaar.

Naam van het project : xifix2base rocking-chair-one, Naam van de ontwerper : Juergen Josef Goetzmann, Naam van de cliënt : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Schommelstoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.