Design tijdschrift
Design tijdschrift
Residentie

nature

Residentie Dit huis is ontworpen voor een stel: terugkeer naar de natuur. Mensen zijn bereid meer naar buiten te gaan, buiten te zijn of, om de natuur deel te laten uitmaken van hun leven, om de natuur de vocabulaire van thuis te laten verrijken. Laat de natuur gewoon binnen en rij op haar evenwicht. Rijke en diverse elementen, die laten zien hoe onthechting naast dichte complexiteit kan bestaan, net als de vele facetten van bloemen, die uiteindelijk na lang wikken en wegen tot definitieve selecties zullen leiden.

Naam van het project : nature, Naam van de ontwerper : Yu-Wen Chiu (Vita), Naam van de cliƫnt : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Residentie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.