Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ipad Folio

Tootsie

Ipad Folio Tootsie voldoet aan de behoeften van moderne nomaden. Het is duidelijk maar aantastend, rustgevend analoog, scheur- en waterbestendig en biologisch afbreekbaar. Tootsie laat een blijvende indruk achter op de hoofden van mensen, maar niet op het milieu. De meesten van ons leven en reizen door een wereld van constante verandering - een wereld waarin we onszelf dreigen te verliezen. Waarom zou je geen papier gebruiken om producten te maken die onze ervaringen vastleggen als krabbels, vlekken, telefoonnummers of af en toe een lippenstiftindruk. Papernomads creƫren, in tegenstelling tot een dagboek, referentiepunten in de tijd om te onthouden wie we zijn.

Naam van het project : Tootsie, Naam van de ontwerper : Christoph Rochna, Naam van de cliƫnt : Papernomad GmbH.

Tootsie Ipad Folio

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.