Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multipod

Hive

Multipod De Hive is een 315 graden open fronted verticale latten Dome, samengesteld uit zeven 45 graden Radii segmenten. Vooruitstrevend in design, met behoud van functionaliteit en uitdagende bestaande meubelvorm. Het innovatieve concept is gebaseerd op een bol, simplistisch van vorm maar dramatisch in aanwezigheid. The Hive levert visuele impact in elke ruimte die het inneemt. Futuro-Virtuoos

Naam van het project : Hive, Naam van de ontwerper : Clive Walters, Naam van de cliƫnt : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.