Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakking

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Verpakking KRYSTAL water belichaamt de essentie van luxe en welzijn in een fles. Met een alkalische pH-waarde van 8 tot 8,8 en een unieke minerale samenstelling, wordt KRYSTAL-water geleverd in een iconische vierkante transparante prismafles die lijkt op een sprankelend kristal en geen concessies doet aan kwaliteit en zuiverheid. Het merklogo van KRYSTAL is subtiel op de fles aangebracht en accentueert een extra vleugje luxe. Naast de visuele impact van de fles, zijn de vierkante PET- en glazen flessen recyclebaar, waardoor de verpakkingsruimte en -materialen worden geoptimaliseerd en de algehele ecologische voetafdruk wordt verkleind.

Naam van het project : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Naam van de ontwerper : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Naam van de cliënt : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Verpakking

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.