Design tijdschrift
Design tijdschrift
Console

Qadem Hooks

Console Qadem Hooks is een kunstwerk met een consolefunctie geïnspireerd op de natuur. Het is samengesteld uit verschillende geverfde groene oude haken, die samen met de Qadem (een oude zadelrug van een houten ezel) werden gebruikt om tarwe van het ene dorp naar het andere te vervoeren. De haken worden als basis aan een oud Tarwedorsbord bevestigd en afgewerkt met een glazen paneel bovenop.

Naam van het project : Qadem Hooks, Naam van de ontwerper : May Khoury, Naam van de cliënt : Badr Adduja.

Qadem Hooks Console

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.