Design tijdschrift
Design tijdschrift
Afneembaar Apparaat Voor Onderwijs

Unite 401

Afneembaar Apparaat Voor Onderwijs Unite 401: het perfecte duo voor onderwijs. Laten we het hebben over teamwerk. Met een ongelooflijk veelzijdig 2-in-1-ontwerp is de Unite 401 het ideale leerlingapparaat voor omgevingen voor samenwerkend leren. De combinatie van een tablet en een notebook levert de krachtigste mobiele oplossing voor het onderwijs op, mogelijk gemaakt door het veilige ontwerp van mgseries voor de scherpste prijs.

Naam van het project : Unite 401, Naam van de ontwerper : Jp Inspiring Knowledge, Naam van de cliƫnt : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Afneembaar Apparaat Voor Onderwijs

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.