Design tijdschrift
Design tijdschrift
Afneembaar Apparaat Voor Onderwijs

Unite 401

Afneembaar Apparaat Voor Onderwijs Unite 401: het perfecte duo voor onderwijs. Laten we het hebben over teamwerk. Met een ongelooflijk veelzijdig 2-in-1-ontwerp is de Unite 401 het ideale leerlingapparaat voor omgevingen voor samenwerkend leren. De combinatie van een tablet en een notebook levert de krachtigste mobiele oplossing voor het onderwijs op, mogelijk gemaakt door het veilige ontwerp van mgseries voor de scherpste prijs.

Naam van het project : Unite 401, Naam van de ontwerper : Jp Inspiring Knowledge, Naam van de cliënt : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Afneembaar Apparaat Voor Onderwijs

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.