Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tandartsstoel Voor Kinderen

ROI

Tandartsstoel Voor Kinderen Het ontwerp van ROI is gemaakt met de bedoeling om de aandacht van de eindgebruiker te trekken om hem, indien mogelijk, de angst en onrust veroorzaakt door medisch onderzoek te laten vergeten. Deze tandheelkundige unit heeft geen andere technologische functie dan die op de markt, maar de elementen waaruit ze bestaat, hebben een nieuwe look om het kind op een positieve manier te betrekken bij het aangaan van een relatie met de tandarts.

Naam van het project : ROI, Naam van de ontwerper : Roberta Emili, Naam van de cliƫnt : Roberta Emili.

ROI Tandartsstoel Voor Kinderen

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.