Design tijdschrift
Design tijdschrift
Therapie-Lounge Voor Tandheelkundige Schoonheid

Dental INN

Therapie-Lounge Voor Tandheelkundige Schoonheid Het project "Dental INN" is ontworpen als een tandheelkundige faciliteit in de vorm van een therapielounge voor tandheelkundige schoonheid in Viernheim / Duitsland. Het project vertegenwoordigt een nieuw concept van interieurontwerp voor tandartspraktijken met als thema "helende effecten van organische vormen en natuurlijke structuren" en werd voornamelijk ontwikkeld voor Dr. Bergmann, een internationaal geaccrediteerde implantaattandarts. Naast tandheelkundige behandelingen zoals fineren en bleken, verzorgen Dr. Bergmann en zijn team onder andere symposia over implantologie voor tal van jonge kaakchirurgen uit Europa, Azië en Afrika.

Naam van het project : Dental INN, Naam van de ontwerper : Peter Stasek, Naam van de cliënt : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Therapie-Lounge Voor Tandheelkundige Schoonheid

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.