Design tijdschrift
Design tijdschrift
Instant Natuurlijke Lipvergrotingsapparaat

Xtreme Lip-Shaper® System

Instant Natuurlijke Lipvergrotingsapparaat Xtreme Lip-Shaper®-systeem is 's werelds eerste klinisch bewezen veilige cosmetische lipvergrotingsapparaat voor thuisgebruik. Het maakt gebruik van een 3500 jaar oude Chinese 'cupping'-methode - met andere woorden zuigkracht - in combinatie met geavanceerde lip-shaper-technologie om de lippen onmiddellijk te contouren en te vergroten. Het ontwerp creëert een adembenemende eenlobbige onderlip, net als Angelina Jolie. Gebruikers kunnen de boven- of onderlip afzonderlijk verbeteren. Het ontwerp is ook gebouwd om de bogen van de Cupido-boog op te heffen, lipkuilen op te vullen om de hoeken van de verouderende mond op te tillen. Geschikt voor beide geslachten.

Naam van het project : Xtreme Lip-Shaper® System, Naam van de ontwerper : Thienna Ho Ph.D., Naam van de cliënt : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Instant Natuurlijke Lipvergrotingsapparaat

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.