Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Place

Stoel Plaats is poƫtische en essentiƫle stoel, een voorbeeld van formeel ontwerp met een aantrekkelijke aantrekkingskracht. Deze stoel combineert verfijnd technisch ontwerp met traditionele afwerkingen. plaats is om te proberen het object door het spel van vormen en kleuren te laten doorschijnen, kijkend naar de extravagantie en eenvoud, wat een plaats onderscheidend maakt, anders dan andere.

Naam van het project : Place, Naam van de ontwerper : TANA-Gaetano Avitabile, Naam van de cliƫnt : Gae Avitabile_ Tana.

Place Stoel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.