Design tijdschrift
Design tijdschrift
Decoratief Textiel

Lasso

Decoratief Textiel Lasso als definitie is een lang touw met aan één uiteinde een lopende strop. In plaats van geïnspireerd te worden; dit textiel is een resultaat van. Het heeft zowel een speciaal tintje als een esthetisch effect, naast enkele speciale gerafelde kanalen, zodat het licht heel zacht door kan gaan. Het is half industrieel - half vervaardigd, geweven in elektronische weefgetouwen en met de hand gesneden. Dit project is erg aantrekkelijk en verslavend als snoepje en was een van de grootste uitdagingen en ontdekkingen in mijn carrière als textielontwerper. Dit project gaat over serendipia, struikelen, toevallige ontdekking, toeval en ongeluk.

Naam van het project : Lasso, Naam van de ontwerper : Cristina Orozco Cuevas, Naam van de cliënt : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Decoratief Textiel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.