Design tijdschrift
Design tijdschrift
Decoratief Textiel

Lasso

Decoratief Textiel Lasso als definitie is een lang touw met aan één uiteinde een lopende strop. In plaats van geïnspireerd te worden; dit textiel is een resultaat van. Het heeft zowel een speciaal tintje als een esthetisch effect, naast enkele speciale gerafelde kanalen, zodat het licht heel zacht door kan gaan. Het is half industrieel - half vervaardigd, geweven in elektronische weefgetouwen en met de hand gesneden. Dit project is erg aantrekkelijk en verslavend als snoepje en was een van de grootste uitdagingen en ontdekkingen in mijn carrière als textielontwerper. Dit project gaat over serendipia, struikelen, toevallige ontdekking, toeval en ongeluk.

Naam van het project : Lasso, Naam van de ontwerper : Cristina Orozco Cuevas, Naam van de cliënt : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Decoratief Textiel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.