Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tactiele Stof

Textile Braille

Tactiele Stof Industrieel universeel jacquard textiel gedacht als vertaler voor blinden. Deze stof kan worden gelezen door mensen met een goed gezichtsvermogen en is bedoeld om blinde mensen te helpen die hun gezichtsvermogen beginnen te verliezen of problemen met het gezichtsvermogen hebben; om het braillesysteem te leren met een vriendelijk en algemeen materiaal: stof. Het bevat het alfabet, cijfers en leestekens. Er worden geen kleuren toegevoegd. Het is een product op grijsschaal als een principe van geen lichtwaarneming. Het is een project met sociale betekenis en gaat verder dan commercieel textiel.

Naam van het project : Textile Braille, Naam van de ontwerper : Cristina Orozco Cuevas, Naam van de cliënt : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Tactiele Stof

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.