Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hiv-Bewustmakingscampagne

Fight Aids

Hiv-Bewustmakingscampagne HIV is omgeven door veel geruchten en verkeerde informatie. Honderden tieners in de wereld raken elk jaar besmet met hiv door onbeschermde seks of het delen van naalden. Een veel kleiner aantal tieners met hiv werd geboren uit geïnfecteerde moeders. Tegenwoordig is er hoop dat mensen met hiv misschien nooit ziek worden, net zoals er geen remedie is voor virussen zoals verkoudheid en griep. Mensen die met het virus leven, moeten extra voorzichtig zijn om geen risico's te nemen (zoals onbeschermde seks) waardoor anderen aan hiv kunnen worden blootgesteld.

Naam van het project : Fight Aids, Naam van de ontwerper : Shadi Al Hroub, Naam van de cli├źnt : American University of Madaba.

Fight Aids Hiv-Bewustmakingscampagne

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.