Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kunstinstallatie

S.Joao Structure

Kunstinstallatie Het ontwerp weerspiegelt een typisch Portugees straatfestival - plaatselijk bekend als 'S. João '. Tijdens een van de levendigste straatfestivals van Europa, vereren de inwoners van Porto Sint Jan "de Doper" door elkaar traditioneel te trommelen met knoflookbloemen of zachte plastic hamers. Gekenmerkt door de kleur van linten en vlaggen die de straten vullen, samen met het vuurwerk dat de hele nacht wordt afgeschoten, wordt de 'S. João Structure 'herinterpreteert deze sfeer met hangende ballonachtige vormen die bedekt zijn met een reflecterend, glanzend materiaal.

Naam van het project : S.Joao Structure, Naam van de ontwerper : FAHR 021.3, Naam van de cliënt : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Kunstinstallatie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.