Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

SERENAD

Stoel Ik respecteer alle soorten stoelen. Naar mijn mening is de stoel een van de belangrijkste en klassieke en bijzondere dingen in het interieurontwerp. Het idee van de Serenad-stoel komt van een zwaan op het water die draaide en haar gezicht tussen de vleugels stak. Misschien is het glanzende en gladde oppervlak in de Serenad-stoel met een ander en speciaal ontwerp alleen gemaakt voor zeer speciale en unieke plaatsen.

Naam van het project : SERENAD, Naam van de ontwerper : Ali Alavi, Naam van de cli├źnt : Ali Alavi Design.

SERENAD Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategie├źn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.